Access ESSE®

De ESSE® is ontwikkelt door Suzy Godsey vanuit het lichaamswerk dat ze bij Access Consciousness® heeft geleerd. Ze merkte dat ze nieuwe manieren ontdekte en heeft dat met een aantal anderen verder uitgewerkt tot wat nu ESSE® (Energetic Synthesis of Structural Embodiment) is.

In Parijs heb ik het genoegen gehad van Suzy Godsey en dr. Andrew Gardella te leren hoe ik zelf ESSE® sessies kan geven.

Werking

In het kort is het een energetische manuele manipulatieve therapie.

Als je naar je lichaam kijkt, is het volledig opgebouwd uit moleculen. In je moleculen kunnen je onder andere oordelen, conclusies, trauma's en overtuigingen vastzetten. Daardoor kan b.v. je bindweefsel verstijven als een soort harde lijm.

Met ESSE® kun je op het hele lichaam een energetische manuele therapie toepassen, die ervoor zorgt dat de lijm weer meer vloeibaar wordt. Zo krijg je weer meer gemak met je lichaam.

 

Door een ESSE® sessie te kiezen, kan ik in contact gaan met het bindweefsel en de moleculaire structuur van je lichaam. Het bevindt zich in het hele lichaam, rond al je spieren, pezen, botten, organen, zelfs in de fijnere structuren in de spieren. Tijdens de sessie reageert het bindweefsel (en daarmee je lichaam) op de aanraking en energie.

 

Waar helpt het voor?

Je kunt baat hebben bij een aantal sessies als je last hebt van bijvoorbeeld:

- pijn en ongemak

- klachten aan bindweefsel

- klachten na een ongeval

- herstel na een operatie

- restverschijnselen medicijngebruik (b.v. chemo)

- menstruatieklachten

- rugklachten

- pijn aan de kaken

- hoofdpijnklachten 

- stijfheidAfspraak inplannen

Kosten Access ESSE® sessie: EUR 80,00 incl. btw

Je kunt contant of met pinpas betalen aan het einde van de sessie.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Videomateriaal

Chiropractor dr. Andrew Gardella over ESSE®