Access ESSE®

De ESSE® techniek lijkt het meest op de manuele therapie die veel mensen beter bekend is.

De ESSE® sessies wijken af van manuele therapie doordat het werkt op molecuul niveau en het de oorzaak van binnenuit aanpakt. Via je bindweefsel ga ik aan de slag om de verandering op gang te brengen die je lichaam op dat moment wenst. Het is ontwikkeld om verandering te creëren in de vorm en structuur van het lichaam om meer gemak te geven met het bewegen en functioneren van het lichaam in je dagelijkse leven.

 

De sessies zijn heel effectief en tegelijkertijd krijg ik continu de feedback van klanten dat het ontzettend ontspannend is.

 

Achtergrond

ESSE® is ontwikkeld door Suzy Godsey vanuit het lichaamswerk dat ze bij Access Consciousness® heeft geleerd. Ze merkte dat ze nieuwe manieren ontdekte en heeft dat met een aantal anderen verder uitgewerkt tot wat nu ESSE® is (Energetic Synthesis of Structural Embodiment). 

Werking

In het kort is het een energetische manuele manipulatieve therapie.

Als je naar je lichaam kijkt, is het volledig opgebouwd uit moleculen. In je moleculen kun je onder andere je oordelen, conclusies, trauma's en overtuigingen vastzetten. Daardoor kan bijvoorbeeld je bindweefsel verstijven tot een soort verharde lijm.

Met ESSE® kun je op het hele lichaam een energetische manuele therapie toepassen, die ervoor zorgt dat de verharde lijm weer meer vloeibaar wordt. Zo krijg je weer meer gemak met je lichaam.

 

Tijdens de sessie kan ik in contact gaan met het bindweefsel en de moleculaire structuur van je lichaam. Het bevindt zich in het hele lichaam, rond al je spieren, pezen, botten, organen, zelfs in de fijnere structuren in de spieren. Tijdens de sessie reageert het bindweefsel (en daarmee je lichaam) op de aanraking en energie en creëert het van binnenuit je herstel.

Waar helpt het bij?


Je kunt baat hebben bij één of een reeks van sessies bij:

- pijn en ongemak

- klachten aan bindweefsel

- klachten na een ongeval

- herstel na een operatie

- restverschijnselen medicijngebruik (b.v. chemo)

- menstruatieklachten

- rugklachten

- spanning in je lichaam of aan de kaken

- hoofdpijnklachten 

- stijfheid


Afspraak inplannen

Kosten Access ESSE® sessie: EUR 80,00

Je kunt met pinpas betalen aan het einde van de sessie.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Videomateriaal

Chiropractor dr. Andrew Gardella over ESSE®