Access ESSE®

De ESSE® techniek is ontwikkeld door Suzy Godsey vanuit het lichaamswerk dat ze bij Access Consciousness® heeft geleerd. Ze merkte dat ze nieuwe manieren ontdekte en heeft dat met een aantal anderen verder uitgewerkt tot wat nu ESSE® is (Energetic Synthesis of Structural Embodiment). De techniek werkt op het bindweefsel en op molecuulniveau en pakt de klachten van binnenuit aan. 


In Parijs heb ik het genoegen gehad van Suzy Godsey en dr. Andrew Gardella te leren hoe ik zelf ESSE® sessies kan geven.

Werking

In het kort is het een energetische manuele manipulatieve therapie.

Als je naar je lichaam kijkt, is het volledig opgebouwd uit moleculen. In je moleculen kunnen je onder andere oordelen, conclusies, trauma's en overtuigingen vastzetten. Daardoor kan bijvoorbeeld je bindweefsel verstijven tot een soort verharde lijm.

Met ESSE® kun je op het hele lichaam een energetische manuele therapie toepassen, die ervoor zorgt dat de verharde lijm weer meer vloeibaar wordt. Zo krijg je weer meer gemak met je lichaam.

 

Als je besluit een ESSE® sessie te kiezen, kan ik in contact gaan met het bindweefsel en de moleculaire structuur van je lichaam. Het bevindt zich in het hele lichaam, rond al je spieren, pezen, botten, organen, zelfs in de fijnere structuren in de spieren. Tijdens de sessie reageert het bindweefsel (en daarmee je lichaam) op de aanraking en energie en creëert het van binnenuit je herstel.


Waar helpt het voor?

Je kunt baat hebben bij één of een reeks van sessies bij:

- pijn en ongemak

- klachten aan bindweefsel

- klachten na een ongeval

- herstel na een operatie

- restverschijnselen medicijngebruik (b.v. chemo)

- menstruatieklachten

- rugklachten

- pijn aan de kaken

- hoofdpijnklachten 

- stijfheidAfspraak inplannen

Kosten Access ESSE® sessie: EUR 80,00

Je kunt met pinpas betalen aan het einde van de sessie.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Videomateriaal

Chiropractor dr. Andrew Gardella over ESSE®