Access Consciousness Bars®

Wist jij dat er 32 punten (genaamd bars) op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Een Bars sessie maakt gebruik van de 32 punten en bied je de kans om alles los te laten, zoals problemen rond slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Tijdens de sessie lig je met je kleding aan op een behandeltafel en wordt door de aanraking van de punten, energie van je eigen lichaam op gang gebracht. Zo wordt overbodig geworden informatie verwijderd én aan de vuilniswagen meegegeven.


Werking, resultaat & recensie

Hoe het werkt?

Als je je hoofd met een computer zou vergelijken, zorgt Access Bars® ervoor dat je oude bestanden verwijdert van je harde schijf. Je zet wat je niet meer nodig hebt bij het afval én geeft het mee aan de vuilniswagen. 

 

Resultaat?

In het ergste geval zul je je voelen alsof je een fijne massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters. Mijn eigen kinderen zijn fan van de sessies en vragen heel regelmatig of ik ze een sessie geef voor meer gemak of voor betere concentratie bij toetsen op school. 

Het kan energetisch meer dan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomst met het barspunt dat in je sessie wordt aangeraakt. Het is een enorm zorgzame en ontspannende sessie waarmee je binnen jou leven alle aspecten losmaakt waarin je op dat moment bereid bent te veranderen.

 

Wat één van mijn klanten ervaarde:

  • Ik had niet durven hopen dat het zo fijn zou zijn. Het was zelfs meer ontspannend dan wanneer ik slaap, vanaf het moment dat de sessie begon tot het einde.


Afspraak inplannen

Investering Access Bars® sessie: EUR 80,00

Je kunt contant of met pinpas betalen aan het einde van de sessie.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Videomateriaal

Wat is een Access Bars® sessie?

Wetenschappelijk onderzoek effect Access Bars® bij angst en depressieklachten