Access Bars® class

Wat houdt de cursus in?

Leren, ontvangen & toepassen

Wat als je kunt leren hoe je meer ruimte creëert in je leven en in het leven van degenen die je lief hebt of de klanten in je praktijk? En wat brengt het jou om deze techniek na 1 opleidingsdag al te mogen gebruiken om sessies te geven?

Je ontvangt 2 sessies en geeft er 2. Al je vragen worden beantwoord en je ontvangt een uitgebreide handleiding.

De techniek

De Bars zijn letterlijk 32 energiepunten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

 

Het ontvangen en leren van Access Bars® zorgt ervoor dat er veel meer in jouw leven te voorschijn kan komen. Access Bars® heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals meer gemak en verbetering rond: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

 

Wil jij het leren?

Beschikbare data & inschrijven

De cursus duurt van 9.30-ca. 17.30 uur, tenzij anders is aangegeven.

  • 04-04-2020 (start 9.00 uur)
  • 02-05-2020
  • 13-06-2020
  • afstemmen van een datum


Opzet van de Access Bars® Class

De Access Bars® class duurt 1 dag (9.30 tot ca. 17.30 uur).

Je leert alles over waar je de Access Bars® op het hoofd kunt vinden, hoe de posities van de handen zijn, en je geeft 2 sessies en ontvangt 2 sessies.

 

Je krijgt uitleg over Access Consciousness® en de clearingstatement plus we kijken samen naar een video van Gary Douglas en dr. Dain Heer (grondleggers van Access Consciousness®) waarin zij basis uitleg geven. We gaan vrij snel in tweetallen aan de slag, door te doen, ga je het goed onder de knie krijgen en wordt alles duidelijk. Alle vragen die naar boven komen, kunnen tijdens de dag worden gesteld en na afloop van de class. 

 

Je ontvangt aan het begin van de dag een duidelijke en uitgebreide handleiding en een headchart waarop alle energiepunten nauwkeurig aangeduid worden. Deze informatie heb je dan altijd beschikbaar om zelf nog eens na te lezen en om zelf voortaan sessies te kunnen geven.

 

Verder is het vooral de bedoeling om alle informatie en ervaringen met een open blik te ondergaan en om te ontvangen & te genieten!

Voorwaarden

Er zijn geen voorwaarden, iedereen mag zich inschrijven. Ook kinderen zijn van harte welkom! Mijn jongste deelnemer tot nu toe was 7 jaar.

Investering

1e deelname: EUR 300,00 (als je de class voor het eerst volgt)

2e deelname: EUR 150,00 (als je al vaker deze class hebt gevolgd)

Deelname kind 16/17 jaar: EUR 150,00

Deelname kind <16 jaar: EUR 0,00 (als degene meekomt met betalende volwassene)

 

Neem je kind gerust mee! De jongste deelnemer in een van mijn Bars cursussen was 7.

Ze houden met gemak de hele dag vol en vinden het bijzonder interessant. EN bijkomend voordeel is dat ze jou thuis een sessie kunnen geven als je er behoefte aan hebt.

 

Wat is er nog meer mogelijk dan dit!?Meer over Access Consciousness®

Op de website van Access Consciousness® en op de Bars® website kun je nog veel meer informatie vinden over de Access Bars®.

Video over de Access Bars®