Access Bars® class

Leren, ontvangen & toepassen

Wat als je zelf kunt leren hoe je meer ruimte creëert in je leven en in het leven van degenen die je lief hebt of de klanten in je praktijk?

Wat brengt het jou doordat je deze techniek na 1 opleidingsdag al mag inzetten om sessies te geven

En wat betekent het voor jou als je na deze dag officieel geregistreerd bent en betaalde sessies mag geven?

 

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

 

De Access Bars® cursus laat je dat gevoel opnieuw ervaren én leert het je door te geven aan anderen. Hoe gaaf is dat!? Het is niet voor niets de eerste cursus in Access Consciousness®. De techniek

Het begint bij de 32 energiepunten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

 

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

 

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen?

Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is?

Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’.

 

Het ontvangen en leren van Access Bars® zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen. Access Bars® heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

 

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.


Opzet van de Access Bars® Class

De Access Bars® class duurt 1 dag (9.30 tot ca. 17.30 uur).

Je leert alles over waar je de Access Bars® op het hoofd kunt vinden, hoe de posities van de handen zijn, en je geeft 2 sessies en ontvangt 2 sessies.

 

Je krijgt uitleg over Access Consciousness® en de clearingstatement plus we kijken samen naar een video van Gary Douglas en dr. Dain Heer (grondleggers van Access Consciousness®) waarin zij basis uitleg geven. We gaan vrij snel in tweetallen aan de slag, door te doen, ga je het goed onder de knie krijgen en wordt alles duidelijk. Alle vragen die naar boven komen, kunnen tijdens de dag worden gesteld en na afloop van de class. 

 

Je ontvangt aan het begin van de dag een duidelijke en uitgebreide handleiding en een headchart waarop alle energiepunten nauwkeurig aangeduid worden. Deze informatie heb je dan altijd beschikbaar om zelf nog eens na te lezen en om zelf voortaan sessies te kunnen geven.

 

Verder is het vooral de bedoeling om alle informatie en ervaringen met een open blik te ondergaan en om te ontvangen & te genieten!

Voorwaarden

Er zijn geen voorwaarden, iedereen mag zich inschrijven. Ook kinderen zijn van harte welkom! Mijn jongste deelnemer tot nu toe was 7 jaar.

Kosten

1e deelname: EUR 300,00 (als je de class voor het eerst volgt)

2e deelname: EUR 150,00 (als je al vaker deze class hebt gevolgd)

Deelname kind 16/17 jaar: EUR 150,00

Deelname kind <16 jaar: EUR 0,00

 

Kijk in de keuzelijst van de inschrijfpagina voor de beschikbare data.


Ja, ik wil mezelf inschrijven!

Klik op de knop om naar de inschrijfpagina te gaan.


Informatie over Access Consciousness®

Op de website van Access Consciousness® en op de Bars® website kun je nog veel meer informatie vinden over de Access Bars®.

Video over de Access Bars® class