Access consciousness®

Op deze pagina vind je informatie over:

  • Access Bars™
  • Access Body Process™
  • Access Energetic Facelift™

Vraag via deze pagina je sessie aan. Wil je iets afstemmen? Bel dan 06-14760540 of plan een gratis afstemkwartiertje in.Access Bars™

De Access Bars™ sessie is een energetische behandeling voor het hele lichaam. Het is een van de Access Consciousness® mogelijkheden en werkt met de 32 energiepunten (genaamd bars) die je op het hoofd hebt.

 

Voor deze sessies ben ik opgeleid tot Access Consciousness® Bars Practitioner.

Werking

Hoe het werkt?

Als je je hoofd met een computer zou vergelijken, zorgt Access Bars ervoor dat je oude bestanden verwijdert van je harde schijf. Je zet wat je niet meer nodig hebt bij het afval én geeft het mee aan de vuilniswagen. 

 

Resultaat?

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters. Mijn eigen kinderen zijn fan van de sessies en vragen bijna elke avond of ik ze een korte sessie geef voordat ze gaan slapen. 

Het kan energetisch meer dan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomst met het barspunt dat in je sessie wordt aangeraakt. Het is een enorm zorgzame en ontspannende sessie waarmee je binnen jou leven alle aspecten losmaakt waarin je op dat moment bereid bent te veranderen.

 

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

 

Bekijk de video's voor resultaten, waaronder wetenschappelijk onderzoeksresultaten.


Kosten

De Access Bars™ sessie is aan te vragen voor:

30 minuten: €50,00 incl. btw

60 minuten: €90,00 incl. btw

 


Access Body Process™

De Body Process™ is een energetische behandeling van het lichaam. Het is een van de Access Consciousness mogelijkheden en werkt aanraking van de immuunsysteem punten op het lichaam en punten waar je lichaam overtuigingen vastzet over je lichaam.

 

Voor deze behandeling ben ik opgeleid tot Access Body Process™ Practitioner.

Werking

Body Processen nodigen je uit om anders naar je lichaam te kijken en het anders te gaan ervaren.

Door de immuunsysteem punten aan te raken wordt er een proces op gang gebracht in je lichaam. Dat proces zorgt ervoor dat je jezelf losmaakt van het idee dat genetisch gedreven ziekten echt actief aanwezig worden in jouw lichaam.

Je kunt hiermee in combinatie met onderdelen van een Bars sessie onder andere positief effect creëren op psychische ziektebeelden zoals:

  • dementie
  • Parkinson
  • depressie
  • bipolaire stoornis
  • schizofrenie
Access Consciousness Body Process | energetic flow

Kosten

De Body Process™ sessie is aan te vragen voor:

30 minuten: €50,00 incl. btw

60 minuten: €90,00 incl. btw 


Access Energetic Facelift™

Energetic Facelift™ is een energetische behandeling van het gezicht. Het is een van de Access Consciousness mogelijkheden en werkt met drukpunten op het hoofd.

 

Voor deze behandeling ben ik opgeleid tot Access Energetic Facelift™ Practitioner.

Werking

Energetic Facelift™ is een energetische behandeling van het gezicht. Het is een van de Access Consciousness mogelijkheden en werkt met drukpunten op het hoofd.

Voor deze behandeling ben ik opgeleid tot Access Energetic Facelift™ Practitioner.

 

Het is dus geen chirurgische ingreep en de behandeling is heel ontspannend. Het zorgt ervoor dat energie in je lijf en gezicht wordt geactiveerd die nodig is om je lichaam op te schonen en tekenen van veroudering terug te draaien. De behandeling duurt ongeveer een uur en je ligt voor de behandeling op een behandeltafel.

 

Resultaat: een ontspannen gevoel met een stralender gezicht en je ziet dat bestaande lijntjes en littekens worden verzacht.

PLUS: het pakt energetisch je overtuigingen aan die te maken hebben met ouder worden.

 


Kosten

Per Energetic Facelift sessie (60 minuten): €90,00 incl. btw


Sessies aanvragen

Wil je een Access Consciousness sessie aanvragen?

Laat dan hier je gegevens achter of bel naar 06-14760540 om direct een afspraak in te plannen.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.