Lichaamsprocessen

Voor allerlei situaties kan een lichaamsproces uitkomst bieden om meer ruimte te creëren in je hoofd, lichaam en leven. De verschillende soorten sessies zijn bijvoorbeeld toe te passen voor:

  • ontstressen en ontspannen
  • pijnklachten
  • immuunsysteem een boost geven
  • je hoofd leegmaken
  • op molecuul niveau trauma aanpakken
  • stijfheid
  • bindweefsel ongemak
  • sinusklachten

Het mooie is dat bij het grootste deel van de sessies ook overtuigingen worden opgeruimd, door je eigen lichaam. Het lichaam is in staat om zelfgenezend werk te verrichten. Daar maak ik met passende technieken gebruik van, zodat je van binnenuit werkt in plaats van 'oplappen' vanuit de klacht.

 

Zodra ik met je in contact ben, kan ik je adviseren welke vorm van lichaamsproces je kan helpen om meer gemak en ruimte te creëren. Vraag je sessie aan, dan bel ik je om verder af te stemmen.


Access Consciousness®

Dr. Gary Douglas is de oprichter van Access Consciousness® en creator van de tools die ik inzet tijdens Access Consciousness® sessies en cursussen.

Access Bars, Access Body Process, Access ESSE, Access Facelift

De mogelijkheden

Foto Access Consciousness mogelijkheden bij energetic flow

Klik op de afbeelding van de mogelijkheid waar je meer over wilt weten.


Sessies aanvragen

Vul je gegevens in of bel naar 06-14760540 om direct een afspraak in te plannen.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Aanraders van Access Consciousness®

Dit boek heeft voor mij nieuwe deuren geopend, meer ruimte in mijn leven gecreëerd en nieuwe tools gegeven. Het boek is (nog) niet in het Nederlands verkrijgbaar, maar is zo de moeite waard dat ik het je aanraadt om het te kopen als je ook maar enigszins Engels kunt lezen. Het is een boek wat je keer op keer erbij pakt om opnieuw hoofdstukken te lezen waarvan je weet dat het goed is om zo nóg een keer te lezen. Op ieder moment geeft het weer nieuwe inzichten waar ik heel dankbaar voor ben.

 

De omschrijving van Dain Heer zelf:

"This is probably the weirdest book you've ever come across. It is written for the dreamers of this world -- the people who KNOW that something different is possible -- but who have never had the tools before. What if I told you that the tools exist? The possibilities you've always dreamed of are possible!"

Bestellen

Je kunt het boek direct bestellen en het eerste hoofdstuk van het audioboek is gratis te downloaden.

Being You Changing the World