Beschikbare activiteiten


Foto activiteiten | energetic flow

Bekijk in het overzicht welke activiteiten op dit moment beschikbaar zijn.

 

Heb je iets gezien wat je interesse wekt?

Je kunt jezelf inschrijven voor de activiteit waaraan je wilt deelnemen.

 

Toelichting bij activiteiten:

  • Je ontvangt geen toegangsbewijs
  • De algemene voorwaarden zijn van toepassing
  • Voor aanvang ontvang je een e-mail met verdere informatie
  • Aan het begin van de activiteit betaal je contant of met pinpas

(lees hier de algemene voorwaarden)


Aanmelden / aanvragen

Heb je interesse in een activiteit, sessie of behandeling van deze pagina? Je hebt twee mogelijkheden om jezelf aan te melden of de sessie/behandeling aan te vragen.

  1. FORMULIER: Laat je contactgegevens achter, zodat ik weet wie je bent en waar je interesse in hebt.
    Je betaalt in de praktijk met contant geld of via pinpas.
  2. SHOP: Kies de gewenste activiteit, sessie of behandeling door erop te klikken en voeg het als artikel toe aan je winkelmandje. Je kunt direct afrekenen en je aanmelding / aanvraag is meteen definitief.

N.b. Ik neem in beide gevallen telefonisch contact met je op als het om een sessie of behandeling gaat, zodat we de afspraak in kunnen plannen.

N.b. Bij inschrijving voor een activiteit zet ik je naam op de deelnemerslijst. Je ontvangt voor aanvang van de activiteit een e-mail van mij met de informatie die je nodig hebt om deel te kunnen nemen.

Formulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


SHOP

Activiteiten

Training 'ontdek jezelf' v.a. 27-2-'18
Wil jij een positieve draai aan je leven geven? Ontdek hoe je dit bij energetic flow in Veldhoven kunt doen op een luchtige en energetische manier. Ik laat je onder andere ontdekken of je zelfbeeld klopt, hoe je manier van denken invloed ... (meer lezen)
€ 200,00
Meditatiereeks 'heilige geometrie' v.a. 28-2-'18
Deze meditatiereeks start op 28-2 en is verspreid over 5 woensdagavonden met een groep van maximaal 7 personen. De laatste avond is op 28-3. In de reeks volgen de meditaties elkaar zodanig op dat er diepere healing mogelijk is.   ... (meer lezen)
€ 125,00
Meditatieavond 'teleurstellingen' d.d. 20-02-2018
Als je interesse hebt ik een bijzondere, visuele meditatieavond nodig ik je uit om deel te nemen aan een meditatieavond. Het is een avond waarop we met meditaties aan de slag gaan (genaamd activaties) die je onderbewustzijn prikkelen om heli ... (meer lezen)
€ 25,00

Sessies / behandelingen

Access Energetic Facelift™
Access Energetic Facelift™ is een methode van Access Consciousness. Het is een ontspannende behandeling van de hals en het hoofd, die werkt met jouw energie. Het verzacht lijntjes en littekens in je gezicht en geeft je een stralendere uitstr ... (meer lezen)
€ 75,00
Energetische sessie
De energetische sessies halen direct het leerpunt bij je naar boven waar je op dat moment mee aan de slag mag.
€ 90,00
Healing sessie
Wanneer je lichamelijke klachten hebt of mentale klachten, kun je in aanmerking komen voor een healing sessie. De methode van healing is de krachtigste variant. Het kan aangeraden worden om een paar keer voor een sessie terug te komen om ... (meer lezen)
€ 50,00
PSYCH-K® sessie
Als je last hebt van stress of weglekkende energie werkt een PSYCH-K® absoluut. Tijdens een sessie transformeer je de overtuigingen die samenhangen met de stress of weglekkende energie, IN je onderbewustzijn. Aangezien je onderbewustzijn ... (meer lezen)
€ 90,00