Access Facelift® class

Wat is een Access Facelift®?

Access Facelift® is een gezichtsbehandeling die werkt via energie. De energie van de ontvangers zelfs, dus geen apparatuur waarop je wordt aangesloten.

De behandeling heeft o.a. zichtbaar effect op je gezicht en geeft ook een stuk ontspanning en bijvoorbeeld meer ruimte als je vaak last hebt van je (bij)holtes. 

 

Tijdens de sessie lig je ontspannen op de behandeltafel en ontvang je deze energetische behandeling op decolleté, hals, gezicht en schedel. Het bijzondere is vooral dat je lijntjes en littekens verzachten, je heerlijk kunt ontspannen én je een stralendere blik hebt na de sessie. 

Logo Access Facelift

Access Facelift® class volgen?

  • Ben je iemand die graag anderen laat genieten en ontspannen?
  • Werk je graag met energie?
  • Ben je schoonheidsspecialiste en wil je iets speciaals aan je salon toevoegen?

Met de hands-on techniek van de Access Energetic Facelift®, kun je met energie werken op de borst (decolleté), de hals, het gezicht en mooie resultaten creëren. Met de techniek en de energie die je gebruikt, verzacht je rimpeltjes, lijntjes en littekens en pak je op energetisch niveau overtuigingen over het lichaam en ouder worden aan. Het werkt niet alleen op de 'buitenkant' maar ook op de 'binnenkant' van de klant door.

Leren, ontvangen & toepassen

Wat als ouder worden een keuze is? Wat als je het verouderingsproces kunt vertragen? En wat als je zonder injecties en chirurgische ingrepen anderen een verjongde uitstraling kunt geven?

Access Consciousness® ontwikkelde de Energetic Facelift®, een zachte techniek die ik mag doorgeven aan anderen.

 

Wil je het aan je praktijk of schoonheidssalon toevoegen? Spreekt het je aan om de sessie aan een ander te kunnen geven?  Na de ééndaagse cursus weet jij hoe je een sessie kunt geven en kun je zelfstandig aan de slag.

 

De Access Facelift® cursus leert je de techniek in één dag.

De techniek

Het begint bij de energie van het lichaam op gang brengen, zodat het de sessie kan ontvangen. Energetic Facelift® is een energetische behandeling van het lichaam via de hals en het gezicht.  

De behandeling is heel ontspannend. Het zorgt ervoor dat energie in je lijf en gezicht wordt geactiveerd die nodig is om je lichaam op te schonen en tekenen van veroudering terug te draaien. De behandeling duurt ongeveer een uur en je klant ligt voor de behandeling aangekleed op een behandeltafel.

 

 

De handen op de juiste manier op het lichaam geplaatst en worden steeds voor een bepaalde tijd stilgehouden. De energie doet het verdere werk.

Beschikbare data bekijken & inschrijven

Foto Access Energetic Facelift class

Video over Access Facelift®Opzet van de Access Facelift® Class

De Access Facelift® class duurt 1 dag (9.30 tot ca. 17.30 uur).

Je leert alles over hoe je de energie op gang kunt brengen, waar je de Access Facelift® punten kunt vinden. hoe de posities van de handen zijn, en je geeft 2 sessies en ontvangt 2 sessies.

 

Je krijgt uitleg over Access Consciousness® en de clearingstatement plus we kijken samen naar een video van Gary Douglas en dr. Dain Heer (grondleggers van Access Consciousness®) waarin zij basis uitleg geven. We gaan vrij snel in tweetallen aan de slag, door te doen, ga je het goed onder de knie krijgen en wordt alles duidelijk. Alle vragen die naar boven komen, kunnen tijdens de dag worden gesteld en na afloop van de class. 

 

Je ontvangt aan het begin van de dag een duidelijke en uitgebreide Engelstalige handleiding en een headchart waarop alle handposities nauwkeurig aangeduid worden. Deze informatie heb je dan altijd beschikbaar om zelf nog eens na te lezen en om zelf voortaan sessies te kunnen geven.

 

Verder is het vooral de bedoeling om alle informatie en ervaringen met een open blik te ondergaan en om te ontvangen & te genieten!

Voorwaarden

Er zijn geen voorwaarden, iedereen mag zich inschrijven. Ook kinderen!

Kosten

1e deelname: EUR 260,- 

2e deelname: EUR 130,- (herhaling cursus)Meer over Access Consciousness®

Op de website van Access Consciousness® kun je nog veel meer informatie vinden over de Access Facelift®.