Leerpunt ontdekken, chakra's in balans brengen

In mijn praktijk in Veldhoven kun je via energetische therapiesessies met je leerpunt van NU aan de slag.

 

Via een energetische sessie kan ik contact maken met je op ziel-niveau om te ontdekken waar NU het leerpunt voor jou ligt. Ik screen als het ware je lichaam, energie en ziel om te kijken waar jij de meeste hinder van hebt en waar je eventueel direct een stuk healing op mag ontvangen. De technieken die ik gebruik zijn gebaseerd op de heilige geometrie, die al duizenden jaren met groot positief effect wordt ingezet.

Healing sessie | energetic flow | Veldhoven

Chakra's uit balans

Als je veel stress hebt of voelt dat je energiepeil veel lager is dan het hoort te zijn, kunnen je chakra's uit balans zijn of kan het zijn dat je energie niet meer vrij door je lichaam kan stromen. Geen probleem, maar voor jezelf wel ongemakkelijk.

 

Tijdens een energetische sessie voel ik welke chakra's uit balans zijn en bespreek dat met je. Als het nodig is kan ik energie naar de chakra sturen. De klachten die je ervaart beginnen bij het te hard of te zacht werken van een chakra. Of het nu mentale, emotionele of fysieke klachten zijn, via de chakra's kunnen we kijken wat er hersteld mag worden. Het menselijk lichaam heeft een zelf-herstellend vermogen dat we aan kunnen spreken.

Leerpunt ontdekken

Als je energie lekt of voelt dat je emotioneel heftiger reageert dan normaal, kunnen we kijken wat daarbij het leerpunt is dat je over het hoofd ziet. De sessie werkt via oogcontact waarbij ik op energetisch niveau contact met je maak en je leerpunt vanuit jouw energetisch veld omhoog kan hengelen.

Zodra we het leerpunt hebben, kijk ik of we met geurfrequenties extra uit kunnen diepen wat er nog meer aan informatie bekend mag worden.


Investering: voor een energetische sessie EUR 90,00.

Duur: maximaal 60 minuten.Sessie aanvragen

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.