09. november 2018
De week van de werkstress (12-15 november) is dit jaar gericht op preventie en het vergroten van werkplezier. Lees in de blog tips voor werkstress preventie.

11. oktober 2018
Vind jij het belangrijk dat zaken kloppen? Dat er geen onrecht gebeurt? Wil je anderen de juiste standpunten laten inzien? Lees eens hoe ik naar dit onderwerp kijk.

18. juli 2018
Heb jij ook het gevoel dat het weer komkommertijd is? Als ik luister naar wat er op het nieuws wordt gedeeld, lijkt het er in ieder geval sterk op! In mijn praktijk is het ook wat rustiger geworden nu de schoolvakanties al even bezig zijn. Dus ik heb wat meer lucht in mijn agenda waardoor ik extra thuis kan zijn voor de kinderen nu ook zij vrij hebben. Gelukkig vermaken ze zichzelf goed en hangen ze niet alleen ondersteboven op de bank. Mijn zoon van 14 heeft zelfs stappen gezet in het...

26. juni 2018
We lopen continu tegen keuzes aan. Het is niet voor iedereen even makkelijk om keuzes te maken. Stel dat je het makkelijker kunt maken met een tool die ik graag met je deel?

23. maart 2018
Zin maken valt niet altijd mee als je ergens écht geen zin in hebt. Hoe pak je dat nou eigenlijk het beste aan? Lees in deze blog wat mijn visie is.

Foto blog 'Verbeeldingskracht' | energetic flow (credits go to Ela Jardim)
06. december 2017
Gebruik jij je verbeeldingskracht?

12. september 2017
“Dat begrijpt hij toch wel?” is een mooie en veel voorkomende aanname. Hoe vaak komt het voor dat jij dat denkt? Regelmatig? Denk je dat vooral thuis of op je werk? Frustreert het je mateloos als je weer zo’n moment hebt waarop de ander je uit zichzelf ‘niet begrijpt’?

Foto blog 'Alweer een keerpunt' | energetic flow
12. augustus 2017
Op meerdere momenten in mijn leven kwam ik op een keerpunt uit. Soms door omstandigheden die buiten mijzelf leken te liggen. Op andere momenten waren het keerpunten die ervoor zorgden dat ik een keerpunt in iemand anders leven teweeg bracht.

Foto blog 'Hoera vakantie?!' | energetic flow
19. juni 2017
Hoe ziet het er voor jou uit als je vakantie eraan komt? Leef je er naartoe? Wordt het een hele speciale vakantie naar het verre oord waar je altijd al heen wilde? Ga je daar van alles zien en heb je al precies uitgestippeld wat je wanneer gaat bekijken en doen? Misschien ben je juist van het op de bonnefooi op vakantie gaan. Heb je zin om de boel de boel te laten, je koffer in te pakken en zie je wel waar het spreekwoordelijke schip zal stranden?

29. mei 2017
Goh, het onderwerp van deze blog valt me direct binnen, met een verhaal dat daarmee te maken heeft. 'Wijd open' is nogal een relatief begrip. Hoe wijd ‘wijd open’ is, is voor iedereen anders. Stel je voor dat je heel graag schittert en graag in de belangstelling staat. Dan geeft ‘wijd open’ staan misschien nog niet genoeg voldoening. Dan wil je misschien in de overtreffende trap gaan om het te ervaren alsof je ‘wijd open’ staat. Voor een ander is het al een hele opgave om zichzelf...

Meer weergeven