Foto blog Je kracht is je zwakte | energetic flow
23. augustus 2019
Waarschijnlijk ken je deze term eerder omgekeerd dan in deze vorm. Vaker wordt gezegd 'je zwakte is je kracht'. Ik neem je graag mee in hoe ik op deze variant kwam.

06. juni 2019
Van verlegen meisje dat zich aanpaste aan anderen naar een getransformeerde vrouw die anderen faciliteert rond bewustzijn en jezelf durven zijn.

08. mei 2019
Verlost van oude pijn, zonder dat ik ernaar op zoek was. Lees hoe het voor mij verliep.

11. maart 2019
Wat is geluk voor jou? Waaraan meet jij of je gelukkig bent?

28. januari 2019
Verandering kost tijd. Je motivatie kan wegzakken. Lees hoe dat komt en hoe je er mee om kunt gaan.

11. oktober 2018
Vind jij het belangrijk dat zaken kloppen? Dat er geen onrecht gebeurt? Wil je anderen de juiste standpunten laten inzien? Lees eens hoe ik naar dit onderwerp kijk.

18. juli 2018
Heb jij ook het gevoel dat het weer komkommertijd is? Als ik luister naar wat er op het nieuws wordt gedeeld, lijkt het er in ieder geval sterk op! In mijn praktijk is het ook wat rustiger geworden nu de schoolvakanties al even bezig zijn. Dus ik heb wat meer lucht in mijn agenda waardoor ik extra thuis kan zijn voor de kinderen nu ook zij vrij hebben. Gelukkig vermaken ze zichzelf goed en hangen ze niet alleen ondersteboven op de bank. Mijn zoon van 14 heeft zelfs stappen gezet in het...

26. juni 2018
We lopen continu tegen keuzes aan. Het is niet voor iedereen even makkelijk om keuzes te maken. Stel dat je het makkelijker kunt maken met een tool die ik graag met je deel?

23. maart 2018
Zin maken valt niet altijd mee als je ergens écht geen zin in hebt. Hoe pak je dat nou eigenlijk het beste aan? Lees in deze blog wat mijn visie is.

Foto blog 'Verbeeldingskracht' | energetic flow (credits go to Ela Jardim)
06. december 2017
Gebruik jij je verbeeldingskracht?

Meer weergeven