Diensten

Traject - losse sessie - training

Als je meer ruimte in je hoofd, lichaam & leven wilt creëren kun je bij mij terecht voor een traject van 4 of 6 maanden. In die maanden coach ik je en kijk ik wat je per keer nodig hebt om vooruit te kunnen en wat het beste aansluit op jouw behoeften.

Tijdens een telefonisch gesprek of een intakegesprek via Skype of bij mij in de praktijk kunnen we kennismaken.

 

Je kunt ook bij mij terecht als je technieken wilt leren die ik zelf gebruik OF voor losse sessies. Je hoeft ook niet per sé zelf te bepalen wat het beste past, vanuit mijn inzichten adviseer ik je de tools die ik het beste voor je in kan zetten. Hieronder zie je voorbeelden van de technieken die ik in de loop der jaren heb geleerd en voor jou kan gebruiken.

Wat ik graag doe in een traject van meerdere maanden, is diverse technieken combineren met coaching. Je bent elke keer dat je bij mij komt op een ander moment in je leven. De opzet die ik gebruik, is dat ik door mezelf op jou af te stemmen per keer ga ontdekken wat zorgt voor meer bewustzijn, minder stress en meer gemak met je lichaam op dát moment. Vanuit daar vindt de sessie plaats in de best passende variant.

Voorbeelden van technieken

Tijdens een traject combineer ik coaching met andere technieken. Je kunt de technieken hier vinden, ze zijn ook als losse sessies mogelijk.
  • Persoonlijk traject via coaching*
  • Diverse Access Consciousness® technieken voor ontspanning, bij pijnklachten, en voor opruimen van overtuigingen:
    (lees meer via de link of klik op de foto)
  • Healing van lichamelijk, mentale & emotionele klachten
  • Karakteranalyse*: ontdek via Sameigaku je blauwdruk
  • Overtuigingen en stressvolle situaties transformeren in het onderbewustzijn via PSYCH-K®

Ik heb er ontzettend veel zin in om met je aan de slag te gaan. Bel me voor een afspraak, dan kunnen we meteen van start gaan.

EN: Ik adviseer je wat het beste bij jouw situatie past.

 

* mogelijk via Skype / Zoom