Energie


Foto energie | energetic flow

Af en toe krijg je te maken met een overbodig geworden gewoonte die niet goed voor je is. Een gewoonte die geen toegevoegde waarde meer voor je heeft.

Je kunt zelfs merken dat je energie weglekt of je kunt stress ervaren.

 

Het is dan tijd om een stuk healing toe te passen. Zelfs als je niet weet welke gewoonte je in de weg zit kun je met healing aan de slag. De healing brengt het zelf-herstellend vermogen in je op gang waar het nodig is.

 

Op deze pagina kun je lezen welke vormen van healing mogelijk zijn.Energetische sessie

Via een energetische sessie kan ik contact maken met je op zielniveau om te ontdekken waar NU het leerpunt voor jou ligt. Ik screen als het ware je lichaam, energie en ziel om te kijken waar jij de meeste hinder van hebt en waar je eventueel direct een stuk healing op mag ontvangen. De technieken die ik gebruik zijn gebaseerd op de heilige geometrie, die al duizenden jaren met groot positief effect wordt ingezet.

 

Toelichting: de sessie is zittend op een stoel, je hoeft geen rekening te houden met makkelijk zittende kleding of iets dergelijks.

Strippenkaart: je kunt voor een reeks van 4 sessies kiezen als je jouw groei wilt verankeren. Voor één strippenkaart betaal je in verhouding minder (€325,00 incl btw).

 

Zodra ik je aanvraag heb ontvangen, neem ik telefonisch contact met je op om de afspraak in te plannen. Aan het einde van de sessie betaal je contant of via pin.

 

Kosten: €90,00 incl btw

Duur: circa 45 minuten

Foto flower of life | energetic flow


PSYCH-K® sessie

Via een PSYCH-K®  sessie kunnen we aan de slag met overtuigingen die je wilt transformeren. We kunnen ook samen bekijken/ontdekken waar je stress of energielek vandaan komt om deze te verminderen, mocht je niet weten waar het aan ligt.

PSYCH-K® is ook een ideale manier als je niet door oude pijn heen wilt en toch het stuk in je onderbewustzijn wilt transformeren dat steeds oude pijn omhoog haalt. 

 

De methode is, in het kort, gericht op het in je onderbewuste transformeren van belemmerende overtuigingen en/of stress veroorzakende punten. Mocht je twijfelen of het iets voor je is, neem dan even contact met mij op zodat ik je wat extra toelichting kan geven.

(lees eventueel meer op de website van PSYCH-K®)

 

Toelichting: tijdens de sessie wordt pas duidelijk of we zittend, staand of liggend (op een massagetafel) een sessie gaan doen. Houdt hier rekening mee door makkelijk zittende kleding te dragen.

 

Zodra ik je aanvraag heb ontvangen, neem ik telefonisch contact met je op om de afspraak in te plannen. Aan het einde van de sessie betaal je contant of via pin.

 

Kosten: €90,00 incl btw

Duur: circa 60 minuten

Foto PSYCH-K® sessie | energetic flow


ENERGETIC FACELIFT™

Het is mogelijk om op een energetische manier (methodiek van Access Consciousness™) het effect van een gezichtsverjonging te krijgen.

De Energetic Facelift™ is een ontspannen gezichtsbehandeling die terwijl je geniet van de behandeling ervoor zorgt dat je lichaam het verouderingsproces een stuk terugdraait. Het zorgt er zelfs voor dat overtuigingen die je hebt rond lichamelijk ouder worden, worden getransformeerd.

 

Resultaat: je hebt een stralendere gezichtsuitdrukking en je lijntjes en littekens verzachten.

Toelichting: je ligt voor de behandeling op een behandeltafel, met je kleding aan.

 

Zodra ik je aanvraag heb ontvangen, neem ik telefonisch contact met je op om de afspraak in te plannen. Aan het einde van de sessie betaal je contant of via pin.

 

Kosten: €75,00 incl btw

Duur: circa 60 minuten

Foto Energetic Facelift® | energetic flow


Energetic flow - algemene voorwaarden