Energie herstellen

Foto energie | energetic flow

Stel dat je het gevoel hebt dat je energie weglekt, je lichaam geeft pijnklachten af of dat je enorm last hebt van stress.

Dan zorgen we er samen voor dat je energie weer gaat stromen en de klachten verminderen. Via energetische sessies, Access Consciousness Bars® sessies, PSYCH-K® sessies of healing sessies.

 

Je kunt te maken krijgen met een overbodig geworden gewoonte die niet goed (meer) voor je is. Een gewoonte die geen toegevoegde waarde meer voor je heeft. Je kunt in zo’n situatie zelfs merken dat je energie weglekt of je kunt stress ervaren.

 

Dat is het optimale moment om een verandering op gang te brengen. Zelfs als je niet weet welke gewoonte je in de weg zit kun je met de overtuiging die bij de gewoonte hoort aan de slag.

 

Op deze pagina kun je lezen welke vormen van energetische, holistische begeleiding mogelijk zijn.Energetische sessie: ontdek je leerpunt

Via een energetische sessie kan ik contact maken met je op ziel-niveau om te ontdekken waar NU het leerpunt voor jou ligt. Ik screen als het ware je lichaam, energie en ziel om te kijken waar jij de meeste hinder van hebt en waar je eventueel direct een stuk healing op mag ontvangen. De technieken die ik gebruik zijn gebaseerd op de heilige geometrie, die al duizenden jaren met groot positief effect wordt ingezet. Tijdens de sessie gebruik ik indien nodig energetische geur frequenties om dieperliggende informatie naar boven te halen.

 

Toelichting: de sessie is zittend op een stoel, je hoeft geen rekening te houden met makkelijk zittende kleding of iets dergelijks.

 

Zodra ik je aanvraag heb ontvangen, neem ik telefonisch contact met je op om de afspraak in te plannen. Aan het einde van de sessie betaal je contant of via pin.

 

Kosten: zie tarieven

 

Lees meer op de pagina over energetische sessie.PSYCH-K® sessie: pak overtuigingen aan

Ook dit is een energetische manier van werken en is krachtig bij stress, voorkomen van burn-out en verzachten van stressvolle situaties..

 

Via een PSYCH-K®  sessie kunnen we aan de slag met overtuigingen die je wilt transformeren. We kunnen ook samen bekijken/ontdekken waar je stress of energielek vandaan komt om deze te verminderen, mocht je niet weten waar het aan ligt.

PSYCH-K® is ook een ideale manier als je niet door oude pijn heen wilt en toch het stuk in je onderbewustzijn wilt transformeren dat steeds oude pijn omhoog haalt. 

 

De methode is, in het kort, gericht op het in je onderbewuste transformeren van belemmerende overtuigingen en/of stress veroorzakende punten. Mocht je twijfelen of het iets voor je is, neem dan even contact met mij op zodat ik je wat extra toelichting kan geven.

 

Toelichting:

  • Tijdens de sessie wordt pas duidelijk of we zittend, staand of liggend (op een behandeltafel) een sessie gaan doen. Houdt hier rekening mee door makkelijk zittende kleding te dragen.
  • Je kunt voor een kaart van 5 strippen kiezen als je jouw groei wilt verankeren. Met de strippenkaart kun je ook andere methodes kiezen. In deze vorm betaal je in verhouding minder.
  • Zodra ik je aanvraag heb ontvangen, neem ik telefonisch contact met je op om de afspraak in te plannen. Aan het einde van de sessie betaal je contant of via pin.

 

Kosten: zie tarieven

 

Lees meer op de pagina over PSYCH-K®.