essentiële olie & spray

Als ondersteuning van een herstelproces kun je prima gebruik maken van essentiële oliën en sprays. Ik maak essentiële olie en spray op maat voor degenen die daar behoefte aan hebben. De olie wordt in olieroller gemaakt op basis van 100% zuivere essentiële olie en een pure oliebasis. Ik maak de optimale combinatie voor jouw klachten of situatie.

De spray wordt in sprayflacon gemaakt op basis van 100% zuivere essentiële olie en helend bronwater of alcohol. Ook voor de sprays geldt dat ik de optimale combinatie voor jou samenstel.

 

LET OP:

  • De essentiële oliën en sprays niet gebruiken op of dichtbij slijmvliezen/ogen.
  • De essentiële oliën en sprays lichtjes schudden voor gebruik.
  • De essentiële oliën en sprays zijn uitsluitend voor uitwendig gebruik.
  • Bij overgevoeligheid van de ingrediënten of bij een gevoelige huid de essentiële oliën en sprays eerst op de huid uittesten.
  • Essentiële oliën en sprays kunnen vlekken veroorzaken op kleding/beddengoed. Houd spray op minimaal 30 cm afstand bij gebruik. Zorg ervoor dat de olie niet in direct contact komt met kleding/beddengoed. 

Essentiële olie

10 ml parfumroller € 10,00 (excl. verzendkosten)

Essentiële spray

30 ml sprayflacon €10,00 (excl. verzendkosten)

Essentiële spray of olie op maat laten maken

Heb jij een lichamelijke klacht of een situatie waarbij je ter ondersteuning een essentiële olie of spray wilt gebruiken?

Bel dan naar 06-14760540 om af te stemmen waar je behoefte aan hebt. Ik bel je zodra het product klaar is, zodat je het op kunt halen en betalen.