Access Energetic Facelift®

Wat is een Access Facelift®?

Wat is een Access Facelift?

Access Facelift® is een gezichtsbehandeling die werkt via energie. De energie van de ontvangers zelfs, dus geen apparatuur waarop je wordt aangesloten.

De behandeling heeft zichtbaar effect op je gezicht en geeft ook een stuk ontspanning en bijvoorbeeld meer ruimte als je vaak last hebt van je (bij)holtes. 

 

Tijdens de sessie lig je ontspannen op de behandeltafel en ontvang je deze energetische behandeling op decolleté, hals, gezicht en schedel. Het bijzondere is vooral dat je lijntjes en littekens verzachten, je heerlijk kunt ontspannen én je een stralendere blik hebt na de sessie. 

Je kunt ook zelf de sessies leren geven tijdens de ééndaagse cursus.

Werking

Energetic Facelift® is officieel een energetische behandeling van het lichaam die je ontvangt via de hals en het gezicht.

 

Het is geen chirurgische ingreep en de behandeling en is heel ontspannend. Het zorgt ervoor dat energie in je lijf en gezicht wordt geactiveerd die nodig is om je lichaam op te schonen en tekenen van veroudering terug te draaien. De behandeling duurt ongeveer een uur en je ligt voor de behandeling aangekleed op een behandeltafel.

 

Resultaat: een stralender gezicht en je ziet dat bestaande lijntjes en littekens worden verzacht.

Tegelijkertijd geeft het ontspanning en het pakt energetisch je overtuigingen aan die je hebt over je lichaam en overtuigingen die te maken hebben met ouder worden. Het zorgt ervoor dat je lichaam beter gebruik kan maken van het zelfgenezend vermogen dat het bezit.


Kosten

Per Energetic Facelift® sessie (60 minuten): EUR 80,00


Afspraak inplannen

Vul hier je gegevens in om een afspraak aan te vragen en ik neem contact met je op om je afspraak in te plannen!

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Folder Access Facelift

Download hier de folder voor uitgebreidere informatie.

Video Access FaceliftZelf een Energetic Facelift® leren geven?

Als je zelf de Energetic Facelift aan anderen wilt kunnen geven, heb je de mogelijkheid om bij mij de techniek te leren via een ééndaagse cursus.

Heerlijk om bijvoorbeeld aan je praktijk of schoonheidssalon toe te voegen.