Groei


Foto groei | energetic flow

Wat als je het zelf even niet meer weet? Ga je dan door en blijf je alle ballen in de lucht houden?

 

Als mens kan je wel een tijdje doorgaan als je het even niet meer weet, maar je kunt dat niet oneindig lang volhouden. De rek is er op een gegeven moment echt uit, met de kans op omvallen. Als je richting omvallen dreigt te gaan, wordt het tijd om een verandering en persoonlijke groei op gang te brengen, zodat je weer lekker in je vel komt te zitten en adem kunt halen.

 

Wil je de stap zetten in je persoonlijke groei of de kans op omvallen voor zijn?

Mijn deur staat open voor jou. We kijken samen wat ik voor jou mag betekenen in een intakegesprek.Traject

Een eerste stap voor een persoonlijk traject is het inplannen van een intakegesprek waarin we kennismaken met elkaar. Tijdens deze afspraak kan ik beslissen wat de best passende opzet voor jouw situatie is. In de meeste gevallen is dat een traject van 6 maanden. Als ik het idee heb dat we met 3 maanden al goed vooruitgaan kunnen boeken, zal ik een traject van 3 maanden aanbieden als optie.

 

Tijdens het traject gaan we in jouw tempo stap voor stap richting het gewenste resultaat. Per sessie zorg ik ervoor dat je met de juiste handvatten of opties de deur uit gaat.

Brainstorm sessie

Stel nou dat je al een tijd ergens tegenaan hikt. Dat je zelf al heel bewust in het leven staat, maar net die ene hobbel niet zelf genomen krijgt.

Dan is een brainstorm sessie ideaal.

 

Ik kijk om te beginnen tijdens een intakegesprek naar je situatie om in te schatten of we met brainstorm sessies aan de slag kunnen. Als je van start kunt gaan met deze variant, zorg ik ervoor dat je in losse sessies gaat ontdekken om welke gewoonte, overtuiging of blinde vlek het gaat. Zo kun je in korte tijd weer vooruit.VERANDERING

Doordat je zelf midden in jouw situatie zit, kun je meestal niet zelf ontdekken wat voor jou de oplossing is. Maar dat je er iets aan kunt veranderen is een feit. Als je de stap zet om mij als coach in de arm te nemen gaan we samen op zoek naar jouw oplossing.

 

Denk bijvoorbeeld aan:

  • ontdekken wat de situatie met jou doet èn ervoor zorgen dat je rust kunt vinden binnen de situatie.
  • ontdekken wat je zelf kunt doen om weer te kunnen genieten van kleine dingen.
  • ontdekken hoe je ervoor kunt zorgen dat je van jezelf houdt en sterker in je schoenen kunt gaan staan.

Als je door mij begeleid wilt worden, help ik je om:

  • samen met jou je rust, liefde en geluk terug te vinden.
  • te ontdekken waarom je jezelf niet meer prettig voelt.
  • ervoor te zorgen dat jij jouw vicieuze cirkel doorbreekt, en wat je doet en wat je voelt weer dichter bij elkaar komt te liggen.

Afspraak inplannen / aanvragen

Zodra ik je aanvraag heb ontvangen, neem ik telefonisch contact met je op om de afspraak in te plannen. Aan het einde van de sessie betaal je contant of via pin.

  • Kosten intakegesprek: €75,00 per uur incl. btw
  • Duur intakegesprek: maximaal 90 minuten

Energetic flow - algemene voorwaarden


Volgende stap coaching

Ter informatie: mijn praktijk startte in 2015 onder de naam 'volgende stap coaching'. Doordat mijn methodes steeds verder zijn uitgebreid, dekte deze naam de lading van de mogelijkheden rond energie, groei en spiritualiteit niet meer. Per november 2017 gebruik ik alleen de naam 'energetic flow' nog in mijn communicatie en uitingen.