Merkaba healing

Als Merkaba Meester-Heler (niveau 4, HBO) kan ik je healing sessies geven die herstelprocessen kunnen versnellen. Het helpt bij spirituele, mentale, emotionele processen of fysieke klachten. Let op: healing is nooit een vervanger van reguliere medische zorg.

De Merkaba techniek is zacht om te ontvangen. Tegelijkertijd is de techniek ontzettend krachtig doordat het in meerdere niveaus en dimensies werkt. Na een healing is het altijd belangrijk dat je goed water drinkt zodat je lichaam kan afvoeren wat los is gemaakt.

Healing bij fysieke klachten

Als je uit balans bent, kan ik via healing je lichaam en je chakra's in balans brengen. Als je lichaam en/of chakra's uit balans zijn, kun je daar lichamelijke klachten van ervaren die je niet altijd goed kunt plaatsen. Een healing sessie helpt je terug in balans te komen, ook als je de reden niet weet. De oorzaak is normaal gesproken direct te linken aan één of meerdere chakra's die te hard of te zacht werken. Dan raakt je lichamelijk uit balans. Als het om grotere lichamelijke klachten gaat is het aan te raden om meerdere sessies te nemen voor een optimaal herstel.

Healing bij mentale klachten

Als je veel stress ervaart, angstig bent of snel uit het veld geslagen bent, kan healing je klachten verzachten of verminderen. Ik bespreek eerst met je waar je precies last van hebt en kijk dan op welk vlak healing gegeven mag worden. Het is aangeraden om meerdere sessies te nemen.

Healing bij emotionele klachten

Als je in een emotionele situatie zit of aan jezelf merkt dat je emotioneel iets op mag ruimen, kan healing je helpen. Het kan bijvoorbeeld gaan om oud verdriet dat opnieuw naar boven komt of onbegrip waarvan je merkt dat het je bezig blijft houden. Ik bespreek eerst met je wat je emotioneel bezighoudt om te kunnen bepalen wat voor healing ik je mag geven. Bij diepe emotionele processen is het aan te raden om meerdere sessies te nemen.Sessie aanvragen

 

Een sessie duurt ongeveer 30 minuten.

De investering is EUR 40,00 per sessie.

De investering voor een strippenkaart van 5 healing sessies is EUR 175,00

Je gegevens

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.