Healing sessie

Ik kan je healing sessies geven in mijn praktijk in Veldhoven. Healing kan herstelprocessen versnellen ongeacht of het om mentale, emotionele of fysieke klachten gaat. Het blijft van belang om te onthouden dat healing er is ter ondersteuning van reguliere zorg.


De methode die ik gebruik is een zeer krachtige. Als je een healing sessie wilt, krijg je een intakeformulier waarmee ik je medische achtergrond graag wil ontvangen om op de juiste manier healing te kunnen geven. 

Klein voorbeeld: bij een koortslip halveert de duur van de klachten (5 dagen ipv 10 dagen).

Healing bij energetic flow

Healing bij mentale klachten

Als je veel stress ervaart, angstig bent of snel uit het veld geslagen bent, kan healing je klachten verzachten of verminderen. Ik bespreek eerst met je waar je precies last van hebt en kijk dan op welk vlak healing gegeven mag worden. Het is aangeraden om meerdere sessies te nemen.

Healing bij lichamelijk klachten

Als je uit balans bent, kan ik via healing je lichaam en je chakra's in balans brengen. Als je lichaam en/of chakra's uit balans zijn, kun je daar lichamelijke klachten van ondervinden die je niet altijd goed kunt plaatsen. Een healing sessie helpt terug in balans te komen, ook als je de reden niet weet. De oorzaak is normaal gesproken direct te linken aan één of meerdere chakra's die te hard of te zacht werken. Dan raak je lichamelijk uit balans. Het is vaak noodzakelijk om meerdere sessies te nemen voor een optimaal herstel als het om grotere lichamelijke klachten gaat.

Healing bij emotionele klachten

Als je in een emotionele situatie zit of aan jezelf merkt dat je emotioneel iets op mag ruimen, kan healing je helpen. Het kan bijvoorbeeld gaan om oud verdriet dat opnieuw naar boven komt of onbegrip waarvan je merkt dat het je bezig blijft houden. Ik bespreek eerst met je wat je emotioneel bezighoudt om te kunnen bepalen wat voor healing ik je mag geven. Het is aangeraden om meerdere sessies te nemen.

Healing sessie inplannen

Heb jij klachten waarvoor je healing wilt ontvangen?

Bel dan om een afspraak in te plannen naar 06-14760540.

 

Je kunt ook je gegevens achterlaten zodat ik je kan bellen om een afspraak in te plannen.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.