Foto healing mogelijkheden bij energetic flow

Merkaba healing

Als Merkaba Meester-Heler (niveau 4, HBO) kan ik je healing geven die herstelprocessen kunnen versnellen ongeacht of het om spirituele, mentale, emotionele of fysieke klachten gaat. Ik wil sterk benadrukken dat het van belang blijft om te onthouden dat healing er is ter ondersteuning van reguliere zorg. Het is nooit een vervanger van het reguliere medische circuit.

Healing bij fysieke klachten

Als je uit balans bent, kan ik via healing je lichaam en je chakra's in balans brengen. Als je lichaam en/of chakra's uit balans zijn, kun je daar lichamelijke klachten van ondervinden die je niet altijd goed kunt plaatsen. Een healing sessie helpt terug in balans te komen, ook als je de reden niet weet. De oorzaak is normaal gesproken direct te linken aan één of meerdere chakra's die te hard of te zacht werken. Dan raakt je lichamelijk uit balans. Als het om grotere lichamelijke klachten gaat is het aan te raden om meerdere sessies te nemen voor een optimaal herstel.

Healing bij mentale klachten

Als je veel stress ervaart, angstig bent of snel uit het veld geslagen bent, kan healing je klachten verzachten of verminderen. Ik bespreek eerst met je waar je precies last van hebt en kijk dan op welk vlak healing gegeven mag worden. Het is aangeraden om meerdere sessies te nemen.

Healing bij emotionele klachten

Als je in een emotionele situatie zit of aan jezelf merkt dat je emotioneel iets op mag ruimen, kan healing je helpen. Het kan bijvoorbeeld gaan om oud verdriet dat opnieuw naar boven komt of onbegrip waarvan je merkt dat het je bezig blijft houden. Ik bespreek eerst met je wat je emotioneel bezighoudt om te kunnen bepalen wat voor healing ik je mag geven. Bij diepe emotionele processen is het aan te raden om meerdere sessies te nemen.Een sessie inplannen

 

Een healing sessie duurt ongeveer een half uur.

De kosten zijn EUR 40,00 per sessie.

Je gegevens

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.