Merkaba healing

In mijn praktijk in Veldhoven kun je een healing van mij ontvangen. Healing kan herstelprocessen versnellen ongeacht of het om mentale, emotionele of fysieke klachten gaat. Het blijft van belang om te onthouden dat healing er is ter ondersteuning van reguliere zorg.

Enkele voorbeelden: bij een koortslip halveert de duur van de klachten (5 dagen ipv 10 dagen). Kneuzingen herstellen sneller, emotionele klachten verzachten en je komt beter in balans via healing.

Healing bij fysieke klachten

Als je uit balans bent, kan ik via healing je lichaam en je chakra's in balans brengen. Als je lichaam en/of chakra's uit balans zijn, kun je daar lichamelijke klachten van ondervinden die je niet altijd goed kunt plaatsen. Een healing sessie helpt terug in balans te komen, ook als je de reden niet weet. De oorzaak is normaal gesproken direct te linken aan één of meerdere chakra's die te hard of te zacht werken. Dan raakt je lichamelijk uit balans. Als het om grotere lichamelijke klachten gaat is het aan te raden om meerdere sessies te nemen voor een optimaal herstel.

Healing bij mentale klachten

Als je veel stress ervaart, angstig bent of snel uit het veld geslagen bent, kan healing je klachten verzachten of verminderen. Ik bespreek eerst met je waar je precies last van hebt en kijk dan op welk vlak healing gegeven mag worden. Het is aangeraden om meerdere sessies te nemen.

Healing bij emotionele klachten

Als je in een emotionele situatie zit of aan jezelf merkt dat je emotioneel iets op mag ruimen, kan healing je helpen. Het kan bijvoorbeeld gaan om oud verdriet dat opnieuw naar boven komt of onbegrip waarvan je merkt dat het je bezig blijft houden. Ik bespreek eerst met je wat je emotioneel bezighoudt om te kunnen bepalen wat voor healing ik je mag geven. Bij diepe emotionele processen is het aan te raden om meerdere sessies te nemen.

Healing en ontspanning combineren

Als je pijnklachten hebt en je hoofd 'vol' zit, is een combinatie van healing en Access Bars® een aanrader ('combisessie').

We starten dan met je klachten te behandelen via healing en ronden daarna af met een korte Bars-sessie. Dat zorgt ervoor dat de healing verankerd wordt, je hoofd wordt leeggemaakt en je ontspannen naar huis gaat.

Let op: dit is een dubbele sessie, van 60 minuten.Een sessie inplannen

Wil jij je herstelproces via healing versnellen? Bel dan om een afspraak in te plannen naar 06-14760540.

Je kunt ook je gegevens achterlaten, zodat ik je kan bellen om een afspraak in te plannen.

 

Kosten healing sessie: €45,- per sessie.

Kosten combisessie: €60 per sessie

Indien je een healing strippenkaart aanschaft kun je 6 enkele sessies of 5 combisessies ontvangen voor €250,-

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.