herroepingsvoorwaarden


Uitsluitend van toepassing op het retourneren van boeken.

 

Energetic flow behandelt je bestelling met de grootste zorg en hanteert hoge kwaliteitsnormen voor de producten. Mocht je ondanks onze zorg niet tevreden zijn over je bestelling, dan kun je deze terugsturen. Dit kan tot en met 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Na de retourmelding heb je nog 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

 

Wil je een product retour sturen maar kom je hier nog niet aan toe? Neem dan binnen 14 dagen na levering contact op, vervolgens heb je nog eens 14 dagen om het product naar ons op te sturen. 

 

Energetic flow vergoedt het volledige aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten van je bestelling als brievenbuspost, zo spoedig mogelijk, en uiterlijk veertien dagen na ontbinding van de aankoop. De aankoop wordt ontbonden zodra het product door energetic flow is ontvangen. 

 

Er kan gebruik worden gemaakt van het retourformulier om een bestelling retour te sturen. Dit formulier is op te vragen via info@energeticflow.nl.

 

De teruggestuurde producten dienen in onbeschadigde en originele staat retour gezonden te worden, samen met het retourformulier. De producten mogen beoordeeld/gebruikt worden zoals dit in een winkel mogelijk is. Wanneer er schade aan het product is ontstaan doordat de klant daarin verder is gegaan dan noodzakelijk, is de klant aansprakelijk voor de waardevermindering.