Coaching

Niet alleen waar je tegenaan loopt als mens geeft je signalen over waar je jouw groei kunt vinden. Energetisch krijg je ook signalen. Om die te herkennen valt niet altijd mee. Soms kun je zelf gewoon niet voorbij je kaders kijken en kun je geen mogelijkheden vinden om je situatie te veranderen.

 

Als energetisch coach bied ik je een luisterend oor en kijk ik objectief naar jouw situatie. Zo kan ik jou laten ontdekken welke signalen je als handvat kunt gebruiken. Ik kijk voorbij jouw zorgen en behoeften.

 

Op het moment dat ik met je in contact ben kan ik kijken wat voor advies ik uit kan brengen. Dat kan een losse brainstormsessie zijn of een intakegesprek om jouw situatie verder te onderzoeken.

 

Zakelijk: wil je een medewerker laten begeleiden? Neem dan contact met mij op voor verdere afstemming (06-14760540). U kunt verderop op deze pagina alvast een zakelijke folder downloaden.

Brainstormen

Een losse brainstormsessie is ook mogelijk. Bij mij in de praktijk of online (tijdens het inplannen kun je dit aangeven of je online je sessie wilt).

Deze sessie is ideaal als je even een objectieve blik nodig hebt of een zetje in de juiste richting.Wat je kunt verwachten

Je komt naar mijn praktijk in Veldhoven, waar we jouw situatie en jouw wensen bespreken. Als je minder mobiel bent of niet in de buurt woont, is een intakegesprek en coaching via Skype/Zoom ook een optie.

 

Aan het einde van het intakegesprek hoor je van mij wat een goede manier is om met jouw wensen aan de slag te gaan. Daarbij is het van het grootste belang dat het voor jou goed voelt en dat jij het ziet zitten om samen met mij aan de slag te gaan.

Praktische informatie

  • Investering intakegesprek: gratis
  • Investering brainstormsessie: zie tarieven
  • Duur intakegesprek: maximaal 60 minuten
  • Investering coachsessie/-traject: zie tarieven
  • Duur coachsessie: maximaal 90 minuten

Zakelijk

  • Kosten intakegesprek: zie tarieven
  • Duur intakegesprek: maximaal 60 minuten
  • Kosten brainstormsessie/ coachingstraject: zie tarieven

Aanvragen afspraak

Vul in het formulier je gegevens in, dan bel ik je om de afspraak in te plannen.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.