Mooie ontwikkelingen

Komkommertijd

Heb jij ook het gevoel dat het weer komkommertijd is?

Als ik luister naar wat er op het nieuws wordt gedeeld, lijkt het er in ieder geval sterk op!

 

In mijn praktijk is het ook wat rustiger geworden nu de schoolvakanties al even bezig zijn. Dus ik heb wat meer lucht in mijn agenda waardoor ik extra thuis kan zijn voor de kinderen nu ook zij vrij hebben. Gelukkig vermaken ze zichzelf goed en hangen ze niet alleen ondersteboven op de bank.

Mijn zoon van 14 heeft zelfs stappen gezet in het ontdekken van programmeertalen en ontwikkelt zichzelf gulzig in de digitale mogelijkheden. Gaaf om te zien dat hij er lol in heeft!

Benutten van rust

Ik heb al eens eerder een blog geschreven waarin ik benoemde dat rust en tijd nemen voor jezelf erg belangrijk is. Voor mij is de komkommertijd een periode waarin ik mooi kan gaan ontvangen wat voor nieuwe ontwikkelingen ik door wil, kan en mag maken. Vanuit de rust heeft het universum altijd meer kans en ruimte om iets in je hoofd te downloaden zoals ik het wel vaker noem. Ideeën lijken vanuit het niks in je op te komen. Of oude ideeën komen ineens opnieuw bovendrijven in je geheugen. Ik geniet van dit soort momenten en ben keer op keer vol verwachting van wat er mag komen en wat er gecreëerd mag worden. De mogelijkheden zijn enorm, zolang je ervoor openstaat en erbij stilstaat dat je zelf de enige beperkende factor bent vanuit je denken.

 

Hoe meer ik in de vraag blijf in plaats van te zoeken naar antwoorden, hoe meer interessante zakelijke vragen en mooie situaties op mijn pad komen.

Zo ben ik vandaag met Marjam Paap, één van de grondleggers van de (gratis) SAM-app in een Skype afspraak geweest. Ik ben één van de gelukkigen die als professional deel uit mag maken van een testpanel voor de nieuwe ontwikkelingen van de app, volledig gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Mirjam liet de demoversie zien en keer op keer vervielen we in enthousiasme rond de ideeën en de gedachten over nieuw te creëren challenges en e-learning trajecten die in de app beschikbaar zullen worden. Heeeeerlijk! Tegen de tijd dat mijn online trainingen en challenges in de app beschikbaar zijn zul je het zeker van me horen.

Balans vinden?

Hoe meer ik dicht bij mezelf blijf en doe waar ik blij van word en wat goed voor mij voelt, hoe beter ik 'in balans' lijk te zijn. Alhoewel ik 'in balans' zijn een twijfelachtige benaming vind. Iets kan maar heel even in balans blijven, aangezien verandering de enige constante factor in het leven is. Je denkt in balans te zijn en ineens verandert er links op je weegschaaltje iets. En direct daarna verandert er rechts in drievoud iets.

 

Wat ik vooral aanraad is: kijk welke ideeën het universum in jouw hoofd download als je in rust bent en vraag jezelf af of jij blij wordt van het idee dat je het uit kunt voeren. Als je blij wordt dan voelt het licht voor jou. En vanuit deze Access Consciousness® tool 'licht / zwaar' betekent het dat het 'waar is' voor jou. Als iets 'zwaar' voelt kun je er op rekenen dat het resultaat en de weg ernaar toe ook zwaar zullen zijn. Dat is vragen om problemen.

 

Door de cadeautjes van het universum met de tool te testen, heb ik al allerlei mooie vruchten mogen plukken. De keuzes die ik daardoor kon maken, leidden mij steeds weer naar mooie resultaten die ik vooraf niet eens kon bedenken. Ik ben dankbaar voor de downloads en de tools die ik beschikbaar heb. Ik wens jou hetzelfde toe!

 

Liefs,

Patricia

Reactie schrijven

Commentaren: 0