Over energetic flow

Foto Patricia van Gerwen | energetic flow

Patricia

"In de 21 jaar dat ik voor diverse werkgevers werkte (binnen gezondheidszorg, bankwezen, communicatie, profit en non-profit), heb ik altijd de behoefte gehad om door te kunnen groeien via o.a. cursussen en afwisseling in mijn taken. Buiten mijn werk ging alles z'n gangetje. In 2001 trouwde ik met mijn man en we kregen samen een gezonde zoon en dochter. We konden genieten en hadden alles wat ons hartje begeerde. En toch knaagde er iets. Ik had het gevoel dat er iets ontbrak.

 

Ik kwam op een kruispunt te staan. Ik wist niet wat ik moest doen om weer genoeg voldoening uit mijn werk te halen èn om meer te genieten van mijn leven. Ik liet mezelf begeleiden door een coach en startte met hem een zoektocht binnen mijzelf. Hij gaf mij veel meer inzichten dan ik had verwacht en liet mij nadenken over mijn behoeften en mijn overtuigingen. Ik ging op zoek naar waar mijn behoeften en overtuigingen vandaan kwamen en wat ik zelf wilde, los van wat iedereen om mij heen van mij verwachtte.

Ik leerde alles in een ander perspectief zien en ontdekte wie ik echt was. Daar hoorde ook een stuk hernieuwde aandacht bij richting mijn interesse in spiritualiteit. Als nuchtere vrouw ging ik mezelf voorzichtig verdiepen in wat spiritualiteit is en wat het mij kon bieden.

 

Eindelijk had ik het gevoel, dat ik ergens naartoe groeide. Iets dat bevrijdend was; er viel een last van mijn schouders en er ging een nieuwe wereld voor mij open. Een wereld met een ander niveau van bewustzijn, die ik graag met jou wil delen. Ik wil je de pluspunten van die wereld laten ontdekken, als je wilt inclusief een stukje inzicht in spiritualiteit, waardoor jij net als ik je volgende stap kunt nemen.

 

Om zoveel mogelijk voor jou te kunnen betekenen, heb ik mezelf omgeschoold tot life coach en opende ik in 2015 mijn eigen praktijk voor coaching en energetische therapie. Ondertussen blijf ik mezelf continu bijscholen via cursussen, workshops en trainingen. Om mijn spiritualiteit verder te ontplooien volgde ik in 2017 een tweetal cursussen en een opleiding rond spiritualiteit. Ik kan voor jou kijken wat het universum je als boodschap wil brengen om je te inspireren. Via o.a. ziel tot ziel contact, het maken van een wastekening of met behulp van een kaartenset.

 

Het is aan jou of je gebruik wilt maken van de mogelijkheden die ik je aan kan bieden om jou te ondersteunen. Jij kiest op welk vlak en op welke manier je met mij aan de slag wilt gaan."

 

- Patricia van Gerwen -


Wil je iets afstemmen? Plan dan een gratis afstemkwartiertje in.


Logo

Een lotusbloem is een bloem die met haar wortels in vies en modderig water groeit. Ondanks het modderige water waar ze in staat, gaat de bloem elke ochtend opnieuw open zonder ook maar een spoortje vuil op de bloembladen.

Logo energetic flow

De bloem is niet voor niets het logo van energetic flow. Ze staat voor eeuwige vernieuwing, zuiverheid, verlichting en de ware ziel. Als je inzichten opdoet om dichter bij jouw ware ziel te komen, kun je het geluk en de liefde die iedereen verdient, toelaten in jouw leven. Beslis voor jezelf of jij zoals de lotusbloem wilt open bloeien.Missie

In de huidige tijd is iedereen druk en word je zonder dat je er erg in hebt nogal snel opgeslokt door de dagelijkse dingen. Een dag/week/maand/jaar is zo voorbij.

 

Wat ik vaak tegenkom is dat vooral vrouwen op een gegeven moment een pas op de plaats nemen en om zich heen kijken om te zien waar ze in vredesnaam terecht zijn gekomen.

 

Mijn missie is om jou te begeleiden als je jezelf, misschien wel zonder dat je het zelf in de gaten had, hebt weggecijferd binnen je werkomgeving, relatie of gezin. Zodat jij kunt (her)ontdekken wie je bent, waar je kracht ligt en wat je plek binnen je relatie, gezin en werk is.

 


Insteek

Ik zorg er via persoonlijke begeleiding voor, dat je als een lotusbloem open bloeit en je echte IK kunt gaan ontdekken. Dat kan zijn door je intensieve begeleiding te geven in de vorm van een traject. Maar het kan ook zijn dat je een energetische sessie wilt of een spirituele reading. Of een combinatie van verschillende mogelijkheden.

 

Jij kiest wat bij je past, waarbij ik met je meedenk wat de verstandigste keuze is.

Vanuit mijn advies kun je jouw keuze maken en kunnen we op weg gaan naar een voor jou positiever en gelukkiger leven.

 

Je ontvangt dat ontbrekende puzzelstukje dat je vooruit helpt en dat je in de reguliere zorg niet gevonden krijgt.


Recensies

 • "Sinds de PSYCH-K sessie voel ik me erg goed en vrolijker. Ik ben benieuwd wat het nog meer gaat brengen." B.
 • "Patricia is oprecht geïnteresseerd in de persoon. Ze is een warme persoonlijkheid en weet de vinger op de zere plek te leggen om je van daaruit inzichten te geven." Linda
 • "Je komt terecht in een warme en veilige sfeer gekoppeld met een professionele aanpak. Patricia is een dame die vooral gericht is op waarde bijbrengen en je tot in je ziel raken! Een hartelijke vrouw die in mijn hart zit." Anja
 • "Wat een genot om hier te zijn, een professionele aanpak waar je op je gemak wordt gesteld en alle tijd voor je wordt genomen. Bedankt voor deze zeer effectieve aanpak. Het voelt goed!!" Natascha
 • "De meditatiereeks was een verrijking voor mijn leven." H.
 • "De training 'Ontdek jezelf' was heel inspirerend. Veel nieuwe inzichten gekregen." V.
 • “De Bars® sessie was alsof ik een 7-Up hoofd had. Als je frisdrank in je neus krijgt, zo prikkelend. Het was een fijne ontspanning.” E.

Patricia's diploma’s, certificaten, gevolgde trainingen

 • Inge Rock Coaching Academy - basic level, advanced level (specialisatie life coaching & career coaching) & executive level
 • Janosh - Master energetisch therapeut
 • Arthur Findlay College - Mediumship & spiritual development
 • Mariette Ham - PSYCH-K® advanced level facilitator
 • Access Consciousness® Energetic Facelift practitioner
 • Access Consciousness® Bars facilitator (BF)
 • Access Consciousness® Body Process practitioner
 • Access Consciousness® The Foundation
 • Access Consciousness® Energetic Synthesis of Being
 • Aurora Spiritueel Centrum - Meervoudig Merkabaheler niveau 1 & 2

Patricia's publicaties

Boeken

Foto boek Nuchter spiritueel, Patricia van Gerwen

"In maart 2017 publiceerde ik mijn allereerste boek, met de titel 'Nuchter spiritueel'. Het boek heeft voor mijzelf als doel te laten zien dat het 'zweverige' beeld rond spiritualiteit onnodig is. Spiritualiteit is niet zweverig. Ik ben een nuchtere vrouw en tegelijkertijd heb ik stap voor stap spiritualiteit in mijn leven binnen gelaten. Het heeft voor mij een grote toegevoegde waarde.

Door mijn boek te lezen ontdek je dat spiritualiteit niet iets is waar je voor kiest. Het is altijd aanwezig, bij iedereen. De keuze die je zelf maakt, is of je meer gebruik wilt maken van de grote toegevoegde waarde. Dat kan zoals je zult lezen op een hele nuchtere manier.", Patricia van Gerwen.

 

Wil je het boek kopen? Klik dan hier om naar de bestelpagina te gaan.

Blogs

Ongeveer eens per maand kun je een nieuw gepubliceerde blog verwachten. Om de blogs te lezen kun je op de knop 'Lees blogs' klikken.

Als je een seintje wilt krijgen als er een nieuwe blog is gepubliceerd, raad ik je aan om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.


Vermeldingen