Overtuigingen transformeren en stress verminderen

Wil jij dat jouw leven merkbaar verandert?

Vraag dan een sessie aan door je gegevens achter te laten of bel me (06-14760540) om direct een afspraak in te plannen.

Foto PSYCH-K transformatie proces overtuigingen

Over de methode

De methode die ik rond belemmerende overtuigingen gebruik heet PSYCH-K®, en is een methode die door Robert Williams (VS) is ontwikkeld. Het heeft raakvlak met onder andere NLP, mindfullness, kinesiologie, yoga, meditatie. Het mooie en bijzondere van deze methode is dat je op een zachte, snelle en liefdevolle manier overtuigingen kunt transformeren die tegenhouden dat je voluit kunt groeien naar jouw hoogste potentie.

Je leeft naar wat je gelooft dat mogelijk is. Wat jij gelooft dat mogelijk is, is afhankelijk van je overtuigingen. Het zijn namelijk je overtuigingen die jij gelooft. En vanuit die overtuigingen leef je jouw leven. Jouw overtuigingen vormen jouw grenzen, die je tegenhouden om voluit te leven vanuit je hoogste potentie.

 

Alle gedachten zijn overtuigingen. Als je merkt dat je gedachten je eigen ontwikkeling of ontplooiing tegenhouden, is het een ideaal moment om een PSYCH-K® sessie te doen. We gaan in een sessie samen aan de slag met overtuigingen die overbodig zijn geworden en die je wilt transformeren in je onderbewustzijn. Het verbetert je levenskwaliteit en vermindert de stress in je leven tot een normaal niveau.

Aangezien je onderbewustzijn je automatische piloot is, zul je absoluut effect merken. Het is zelfs zo dat je bewustzijn na de sessie nog even achter zal lopen ten opzichte van je getransformeerde onderbewustzijn (waarin tijdens 1 sessie maar liefst 1 miljoen cellen transformeren).

 

Het is ook een ideale manier om herinneringen aan een pijnlijke situatie zachter te maken, zónder opnieuw door die pijn te hoeven gaan. Zo zorg je er ook voor dat de pijn niet meer scherp zal zijn als je een soortgelijke situatie treft.

Wat ik zelf ontzettend belangrijk vind, is dat de methode ethisch klopt. Alléén wat ethisch akkoord is, kan getransformeerd worden. En ook alléén wat voor jou op dat moment getransformeerd mág worden, zal getransformeerd worden. 

 

Celbioloog dr. Bruce Lipton omschrijft dat je met je bewustzijn (je denken) slechts met 5% van je leven kunt beïnvloeden, de andere 95% wordt gestuurd door je onderbewustzijn (je interne automatische piloot).

PSYCH-K creëert blijvende verandering in het onderbewustzijn, zodat je daadwerkelijk verandering ervaart.

In Istanbul is in 2016 een wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd onder mensen waarvan een arts officieel heeft vastgesteld dat ze aan een chronisch ziektebeeld lijden. Denk daarbij aan diabetes, MS. Voorafgaand aan PSYCH-K® sessie zijn de deelnemers geïnterviewd, en na een aantal sessies zijn ze opnieuw geïnterviewd. Verderop op deze pagina kun je de video bekijken.

 

De resultaten die ik bij mijn eigen klanten zie zijn onder andere:

  1. voorfase van burn-out: de burn-out klachten zijn na één sessie volledig verdwenen
  2. belemmerende gevoelens rond stressvolle situatie: na één sessie voelt soortgelijke situatie ontspannen
  3. gedachten rond laag zelfvertrouwen: na één sessie duidelijk merkbaar resultaat door werkgever

Kosten

Per sessie: EUR 90,00

Duur: max. 90 minutenGrondige transformatie

  • Ben je snel moe en loop je tegen allerlei situaties aan zonder dat je zelf kunt benoemen waar het door komt?
  • Heb je het idee dat je prima in balans bent en gebeurt het je toch dat je je uit het veld laat slaan?
  • Twijfel je veel en snap je niet waarom?
  • Kun je er je vinger niet op leggen hoe het komt dat je geen vooruitgang merkt ook al ben je actief met persoonlijke ontwikkeling bezig?

Grote kans dat je wringende kernovertuigingen hebt, waardoor dit beeld ontstaat.

 

Met een PSYCH-K® kernovertuigingen sessie (KOB sessie) kun je met mij ontdekken welke kernovertuigingen met elkaar wringen én we zorgen er meteen voor dat dit stopt. Het effect is daarna duidelijk merkbaar.

Deze PSYCH-K® KOB sessie is over het algemeen maar 1 keer in je leven nodig. 

Kosten

Per KOB-sessie: EUR 130,00 incl. btw

Duur: max. 120 minuten


Psych-K® sessie aanvragen

Tip: Je kunt navragen of je werkgever de kosten wil dragen. Ook werkgevers hebben groot voordeel bij vooruitgang via PSYCH-K® en hebben meestal ruimte binnen het opleidingsbudget.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.