Actie Suicide Awareness Month

Wereldwijd wordt in de maand september extra aandacht besteed aan bewustwording rond zelfdoding.

 

In Nederland hebben jaarlijks naar schatting zo’n half miljoen mensen suïcidale gedachten. Meer dan 99% van hen weet zich te redden met hulp van hun omgeving of een professional. Hulp zoeken werkt! Lees meer professionele informatie op de website 113.nl.

 

Elk jaar wil ik een steentje bijdragen door aandacht aan het onderwerp te geven. De Access Bars®  sessies die ik aan mijn klanten geef, hebben ondermeer bewezen positief effect op angst- en depressieklachten.

Voor mij aanleiding om je de mogelijkheid te geven om jezelf of iemand die je kent het effect te laten ondervinden. Ongeacht of je zelf met angst of depressie te maken hebt.

 

Je mag jezelf verderop op de pagina inschrijven voor een gratis sessie van maximaal 30 minuten. Werking & video

Als je je hoofd met een computer zou vergelijken, zorgt Access Bars® ervoor dat je oude bestanden verwijdert van je harde schijf. Je zet wat je niet meer nodig hebt bij het afval én geeft het mee aan de vuilniswagen. 

 

Resultaat?

In het ergste geval zul je je voelen alsof je een ontspannende massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters. 

Het kan energetisch meer dan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomst met het barspunt dat in je sessie wordt aangeraakt. Het is een enorm zorgzame en ontspannende sessie waarmee je binnen jou leven alle aspecten losmaakt waarin je op dat moment bereid bent te veranderen.

In de video hoor je over het onderzoek rond het effect van Bars® sessies op angst- en depressieklachten.


Inschrijven

 

  • Laat hieronder je gegevens achter, zodat je gebruik kunt maken van een gratis Bars® sessie van maximaal 30 minuten.
  • De sessies worden ingepland op 10 en 11 september tussen 9.30 en 15.00 uur.
  • Je ontvangt de datum & tijd per e-mail.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Geef niet op!

Dr. Dain Heer (Access Consciousness®) kampte 19 jaar geleden met de gedachte aan zelfdoding. Hij heeft ondervonden wat de Bars voor effect kunnen hebben op je hele leven. Hij vindt het belangrijk je handvatten te bieden om NIET op te geven.

 

Via deze link kun je jezelf aanmelden voor e-mails en tools: drdainheer.com/nevergiveup/

Wat is een Access Bars® sessie