Sanmeigaku Karakteranalyse

Ik ben ontzettend blij dat ik de training Sanmeigaku heb gevolgd. Dat heeft er voor gezorgd dat ik binnen persoonlijke trajecten als toevoeging deze bijzondere en gecompliceerde karakteranalyse methode kan aanbieden. Het geeft inzichten in wie je bent (bij geboorte) en waar je tegenaan kunt lopen binnen je leven. Het is een erkenning die veel duidelijkheid geeft.


De Sanmeigaku is ook LOS aan te vragen voor persoonlijke inzichten.

Degene waarvan ik de techniek leerde, heeft de techniek geleerd in Japan. De analyse geeft je een handleiding over jou als persoon. Of als je een karakteranalyse over je kind laat maken, voor jou om je kind beter te begrijpen.

Waarom ik het aanbied?

Mijn doel is om bewustzijn te brengen rond energie, groei en spiritualiteit. Ik vind Sanmeigaku een effectieve tool en het geeft door de inzichten een sprong in je bewustzijn!

Je krijgt als het ware de handleiding die bij je geboorte ontbrak.

 

Deze Oosterse natuurwetenschap geeft inzicht in onder andere je karakter, hoe je in het leven staat, je omgang in relaties, werk en familie. Zo kun je jouw potentieel optimaal benutten.

Hoe het werkt?

Sanmeigaku werkt via een zeer uitgebreide berekening vanuit je geboortedatum, de Chinese dierenriemtekens, Yin/Yang en de 5 elementen (vuur, lucht, water, aarde en metaal). Het geeft zo ontzettend veel informatie dat mijn ervaring is dat mensen versteld staan dat je die informatie uit puur en alleen een geboortedatum kunt halen!


Investering: EUR 95,00

De karakteranalyse wordt gemaakt en tijdens een afspraak (live of online) met je doorgenomen. 

Je ontvangt een uitgebreide rapportage.


Bestellen

Sanmeigaku Karakteranalyse

Wil jij een karakteranalyse laten creëren?

Regel het simpelweg door je betaling hier in orde te maken. Zodra ik je betaling heb ontvangen, bel ik je om een afspraak in te plannen.

!!! geef a.u.b. je geboortedatum door bij 'opmerkingen bij bestelling' in het bestelproces. Deze heb ik nodig om de karakteranalyse te maken.

Karakteranalyse

€ 95,00


De elementen hout, metaal, vuur, water en aarde zijn onderdeel van de Sanmeigaku.