Sanmeigaku Karakteranalyse

Ik ben ontzettend blij dat ik de training Sanmeigaku heb gevolgd bij Ronald ter Heegde. Dat heeft er voor gezorgd dat jij bij mij terecht kunt voor deze bijzondere en gecompliceerde karakteranalyse methode.

Ronald heeft de techniek geleerd in Japan. De analyse geeft je een handleiding over jou als persoon. Of als je een karakteranalyse over je kind laat maken, voor jou om je kind beter te begrijpen.

Waarom ik het aanbied?

Mijn doel is om bewustzijn te brengen rond energie, groei en spiritualiteit. Ik vind Sanmeigaku een effectieve tool en het geeft door de inzichten een sprong in je bewustzijn!

Je krijgt als het ware de handleiding die bij je geboorte ontbrak.

 

Deze Oosterse natuurwetenschap geeft inzicht in onder andere je karakter, hoe je in het leven staat, je omgang in relaties, werk en familie.

Zo kun je jouw potentieel optimaal benutten.

Kinderen met een stempeltje

De Sanmeigaku geeft bij nieuwetijdskinderen of kinderen met stempeltjes zoals ADHD, ADD, PDD-NOS inzichten in waarom je kind op zijn/haar manier reageert of zich gedraagt zoals het zich gedraagt. Een ideale manier om je kind beter te begrijpen en om te ontdekken waarom het bepaalde obstakels heeft binnen bijvoorbeeld het onderwijs.

Hoe het werkt?

Sanmeigaku werkt via een zeer uitgebreide berekening vanuit je geboortedatum, de Chinese dierenriemtekens, Yin/Yang en de 5 elementen (vuur, lucht, water, aarde en metaal). Het geeft zo ontzettend veel informatie dat mijn ervaring is dat mensen versteld staan dat je die informatie uit puur en alleen een geboortedatum kunt halen!

Karakteranalyse aanvragen en afspraak inplannen

Als je een karakteranalyse wil laten maken, betaal je vooraf EUR 95,- en plannen we een datum in om de analyse door te nemen. Je krijgt je levensveld en een complete uitgebreide rapportage mee naar huis. 

TIP: woon je niet in de buurt? Een online afspraak mogelijk via Zoom.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.De elementen hout, metaal, vuur, water en aarde zijn onderdeel van de Sanmeigaku.