Spiritualiteit


Foto spiritualiteit | energetic flow

Als je interesse hebt in de spirituele wereld kun je kiezen voor een spirituele sessie (reading).

 

Vanuit mijn heldervoelen en helderweten en de door mij gevolgde cursussen in mediumschap (o.a. aan The Arthur Findlay College, Londen) kan ik contact maken met het universum en de spirituele wereld om te kijken wat je van daar uit aan informatie mag ontvangen. Zo kun jij je laten inspireren door het universum.

 

Op deze pagina vind je informatie over de verschillende mogelijkheden.Je kunt kiezen voor verschillende soorten spirituele sessies. Per afspraak kies je één soort, vanuit je gevoel. Mocht je nog van gedachte wisselen nadat je afspraak is ingepland: geen probleem. Je hoeft pas definitief te beslissen als we van start gaan.

Hieronder zie je een aantal mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Voordat we starten of voordat je een afspraak inplant, kun je natuurlijk altijd met mij afstemmen wat het beste is of nog extra uitleg vragen.

 

Zodra ik je aanvraag heb ontvangen, neem ik telefonisch contact met je op om de afspraak in te plannen. Aan het einde van de sessie betaal je contant of via pin.

 

Kosten: €50,00 per sessie incl btw

Duur: maximaal 30 minuten


KAARTEN

Je kunt een reading aanvragen waarbij ik met spirituele kaarten werk. Je kiest dan zelf 3 kaarten uit een kaartenset die je informatie geven over verleden, heden en een globaal beeld van de toekomst (geen toekomst voorspelling). Vanuit de getrokken kaarten ga ik voelen wat ik je nog meer kan vertellen.


Overledene

Je kunt ook kiezen voor een sessie waarin ik contact maak met een dierbare overledenen. Ik geef tijdens deze reading eerst informatie over de overledene om er zeker van te zijn of het de juiste persoon is. Daarna ga ik voelen wat de overleden voor boodschap aan je door wil geven.


WASTEKENING

Een derde optie is de wastekening.

Ik laat jou een wastekening maken die ik daarna kan lezen. Je ontdekt waar je op jouw spirituele pad staat en krijgt informatie over verleden, heden en een globaal beeld van je toekomst. De wastekening krijg je aan het einde van de reading mee naar huis.

 Energetic flow - algemene voorwaarden