Spiritualiteit benutten

Foto spiritualiteit | energetic flow

Stel dat je het gevoel hebt dat er meer is dan we waar kunnen nemen en dat je graag wilt weten wat het universum je probeert te vertellen. Dan kun je ervoor kiezen om je bij mij door het universum te laten inspireren in een spirituele sessie of een individuele training rond je intuïtie. Je ontdekt waar je nu staat op jouw spirituele pad en wat je nodig hebt om spiritueel verder te groeien.

 

Als je interesse hebt in de spirituele wereld kun je kiezen voor een spirituele sessie.

Vanuit mijn voelsprieten en mijn zintuigen (via diverse cursussen en trainingen ‘aangescherpt’ o.a. aan The Arthur Findlay College, Londen) kan ik contact maken met het universum, jouw ziel en de spirituele wereld om te kijken wat je aan informatie mag ontvangen. Zo kun jij je laten inspireren door het universum.

 

Op deze pagina vind je informatie over de verschillende mogelijkheden.Sessie

Je kunt kiezen voor verschillende soorten spirituele sessies. Per afspraak kies je één soort, vanuit je gevoel. Mocht je nog van gedachte wisselen nadat je afspraak is ingepland: geen probleem. Je hoeft pas definitief te beslissen als we van start gaan.

Hieronder zie je een aantal mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Voordat we starten of voordat je een afspraak inplant, kun je natuurlijk altijd met mij afstemmen wat het beste is of nog extra uitleg vragen.

 

Zodra ik je aanvraag heb ontvangen, neem ik telefonisch contact met je op om de afspraak in te plannen. Aan het einde van de sessie betaal je contant of via pin.

 

Kosten: €45,00 per sessie incl btw

Duur: maximaal 30 minuten


KAARTEN

Je kunt een reading aanvragen waarbij ik met spirituele kaarten werk. Je kiest dan zelf 3 kaarten uit een kaartenset die je informatie geven over verleden, heden en een globaal beeld van de toekomst (geen toekomst voorspelling). Vanuit de getrokken kaarten ga ik voelen wat ik je nog meer kan vertellen.


Ziel tot ziel

Je kunt kiezen voor een sessie waarin ik ziel tot ziel contact maak. Vanuit mijn ziel maak ik contact maak met jouw ziel. Zo kan ik voelen wat jouw ziel nodig heeft of wat jouw ziel je wil laten weten.

Het is een mooie manier om verduidelijking in je leven te krijgen.


WASTEKENING

Een derde optie is de wastekening.

Ik laat jou een wastekening maken die ik daarna kan lezen. Je ontdekt waar je op jouw spirituele pad staat en krijgt informatie over verleden, heden en een globaal beeld van je toekomst. De wastekening krijg je aan het einde van de reading mee naar huis.

 Individuele training

Als je één op één begeleid wilt worden om je intuïtie te versterken, kan ik je begeleiden in een reeks van 5 trainingssessies.

Ik neem je dan mee in facetten van mediumschap die je helpen om je intuïtie / mediamieke gaven te ontdekken en versterken.

 

Starten

Heb je interesse om hiermee te starten?

 

Stuur me dan een e-mail of bel me even voor verdere afstemming. We starten sowieso met een kennismaking zodat ik een duidelijke inschatting kan doen van wat jouw behoeften en ervaring tot nu toe zijn.