Spiritualiteit

Foto spiritualiteit | energetic flow

Stel dat je het gevoel hebt dat er meer is dan we waar kunnen nemen en dat je graag wilt weten wat het universum je probeert te vertellen. Dan kun je ervoor kiezen om je bij mij door het universum te laten inspireren via spiritueel werk (healing op thema's) of een individuele training rond je intuïtie. Je ontdekt waar je nu staat op jouw spirituele pad en wat je nodig hebt om spiritueel verder te groeien.

 

Als je interesse hebt in de spirituele wereld kun je kiezen voor het onderzoeken van levensthema's in combinatie met lichamelijke healing.

Vanuit mijn voelsprieten en Merkaba techniek kan ik contact maken met het universum, jouw ziel en de spirituele wereld om te kijken wat je aan informatie mag ontvangen. Zo kun jij je laten inspireren door het universum.

 

Kijk voor sessies en meer informatie op de pagina over healing.Individuele training

Als je één op één begeleid wilt worden om je intuïtie te versterken, kan ik je begeleiden in een reeks van 5 trainingssessies.

Ik neem je dan mee in diverse facetten van mediumschap die je helpen om je intuïtie / mediamieke gaven te ontdekken en versterken. Het is een maatwerk oplossing als je niet de juiste cursus gevonden krijgt om aan te sluiten op jouw behoeften.

Starten

Heb je interesse om hiermee te starten?

Stuur me dan een e-mail of bel me even voor verdere afstemming. We starten sowieso met een kennismaking zodat ik een duidelijke inschatting kan doen van wat jouw behoeften en ervaring tot nu toe zijn.